打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 慕容山莊烽煙再起 大戰一觸即發 天龍2最後一戰?!

甚至會影響到你本身的和平幫的所有人﹐不能跑商不能升90場﹐你想這樣的事情發生嗎?
天養跟班仔 發表於 28-12-2011 12:06

算唔算威脅
回復 支持 反對

點似你地班狗咁.樂古開Post 講臭惡人.仲開post招人入不滅.你仲無良啦.你知唔知1個決定累死班和平人 ...
一槍K.O你 發表於 28-12-2011 12:58

最無良既決定咪就係立9指使夜蒲盟打全ser 見人就殺囉 連出鏡湖幫副都要殺哂 呢度都唔知害死幾多人
回復 支持 反對

4石未齊入唔入得=________=||
darthian123 發表於 28-12-2011 10:49

多一個人 多一分力量 id 343 夜曲歡迎你:handshake
回復 支持 反對

建議各位和平幫人士考慮清楚當真加入夜曲!!!

第一﹐入夜曲代表跟夜蒲盟為敵﹐後果是你會一輩子被人認名追 ...
天養跟班仔 發表於 28-12-2011 12:06

見勢色唔對就即刻話停止亂殺 只打敵盟 呢d咪叫做見風轉陀 仲要四圍密和平人問人想唔想做返和平
見人講人話 見鬼講鬼話 輸唔起又要聊交打 成班都正一打靶
回復 支持 反對

見勢色唔對就即刻話停止亂殺 只打敵盟 呢d咪叫做見風轉陀 仲要四圍密和平人問人想唔想做返和平
見人講人 ...
烽火連連 發表於 28-12-2011 14:02

算把啦 同呢d咁既人講多都晒氣;P 之前亂清人 人地問佢咩事就話要亂清 而加一見勢色唔多對就淆底 成個聖火宮俾夜魂拎番 人地由朝掛到晚都未見有人清:lol
回復 支持 反對

算把啦 同呢d咁既人講多都曬氣 之前亂清人 人地問佢咩事就話要亂清 而加一見勢色唔多對就淆底 成個聖火 ...
andywilliam1 發表於 28-12-2011 14:27

血色,我石都冇粒,精神上同樂古上支持你地:lol
回復 支持 反對

血色,我石都冇粒,精神上同樂古上支持你地
浪跡天涯002 發表於 28-12-2011 14:29

唔緊要 有呢份心意is ok
回復 支持 反對

唔緊要 有呢份心意is ok
andywilliam1 發表於 28-12-2011 14:30

或者咁,我請回望最初黎同33樓果位大概係惡人谷成員既朋友討論一下【加入夜曲】的問題

或者會幫到你地夜曲澄清既。
回復 支持 反對

回復  天使心

乜野糸暴走.你講d野都幾廢下
一槍K.O你 發表於 28-12-2011 13:48

爽翻天爆喇叭話惡人暴走 你地唔認?= =
回復 支持 反對

算把啦 同呢d咁既人講多都晒氣 之前亂清人 人地問佢咩事就話要亂清 而加一見勢色唔多對就淆底 成個聖火 ...
andywilliam1 發表於 28-12-2011 14:27

你想知點解唔清和平嗎? 因為大家覺得要反抗 出離打交GE和平人都已經出晒所以唔再亂清

因為亂清GE目的都係因為冇交打,悶 明冇? 你隻廢逍比人一日清到黑就慘D GE,有得你話和平咩?

同埋如果我地打唔起就唔會亂清啦, 亂清前已經預左和平幫會入你地度一齊打(包括天養)

, 怕就唔會清啦,冇腦,唔通驚你血色幻想咩 2000屬攻新SER頭5逍?;P
回復 支持 反對