打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 慕容山莊烽煙再起 大戰一觸即發 天龍2最後一戰?!

4石未入齊只會做炮灰.我地只會密d手
回復 支持 反對

回復 27# 無用小記

好 希望有戲睇~_~
回復 支持 反對

建議各位和平幫人士考慮清楚當真加入夜曲!!!

第一﹐入夜曲代表跟夜蒲盟為敵﹐後果是你會一輩子被人認名追殺﹐無論是90場也好﹐街場也好﹐通通會被人永久追殺。相信天龍不少玩家要番學番工﹐可是大部份夜蒲盟份子每天遊手好閑﹐每日等打交﹐你想你在番學番工的時候被人搞嗎?

第二﹐你一開頭選擇入和平幫代表你熱愛和平﹐少打交﹐換而言之﹐你的野外打交經驗也不會十分之多(除非你是舊SET玩家)。你準備好每天在野外打交了嗎?你準備好足夠的金錢買娃娃土靈了嗎?你準備好不能升LV只能升心修煉了嗎?夜曲是打交幫﹐你入夜曲代表你一世打交﹐你想過這樣的遊戲生活嗎?

第三﹐到底入夜曲有幾多人可以照住你呢?天養?天養可以一個打十個﹐全天候24小時照住你嗎?可笑可笑!!!那麼不滅又有幾多人可以照住你呢?海狗少典窮得歌舞?打得最多也是上述幾個﹐可是他們只會夠打才打﹐唔夠打就會落慌而逃﹐他們會照住你班和平幫嗎?醒醒吧﹐他們只想利用你們班和平幫做炮灰﹐做炮灰而以﹐你班炮灰打頭陣﹐佢地後面抽水!!!

第四﹐想清楚目前情況﹐目前夜蒲盟並沒有亂清人﹐看清楚他們的敵幫﹐只要不加入不插手﹐你就能安心升LV﹐也許終有一天夜蒲盟也會有落慌而逃的一天﹐可是總會有一些殘餘份子﹐他們會不顧一切地報仇﹐並不會存在終結的一天﹐不要以為只要全SET所有高手打贏惡人一次就夠了﹐那麼天下太平全SET回復和平﹐皆大歡喜了﹐不要傻﹐打交是一輩子的事!!!

建議各位和平幫人士考慮清楚當真加入夜曲﹐不要被別人軒着鼻子走﹐不要被英雄主義影響﹐以為幫全SET的人做善事﹐夜曲只想你班人做炮灰﹐以後發生甚麼事沒有人會幫你的﹐甚至會影響到你本身的和平幫的所有人﹐不能跑商不能升90場﹐你想這樣的事情發生嗎?
回復 支持 反對

好.講得好第33樓
回復 支持 反對

第一﹐入夜曲代表跟夜蒲盟為敵﹐後果是你會一輩子被人認名追 ...
天養跟班仔 發表於 28-12-2011 12:06

第一:惡人冇亂清 我諗天養5會冇瑞白事走過來幫拖 我地不滅呢d弱勢社群不嬲5係幾夠打 惡人谷好勁呢個係事實 你真係當天養傻架??
    第二:我諗夜浦盟而家就真係5會亂清既,搞到e家咁既田地,識時務者為俊傑e個道理我好明白
    第三:我覺得打機 開心就好 入5入來你地自己選擇 冇人渣指槍指住你個頭叫你入幫
    第四:報名先講野啦我吊你學人打論文

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
浩B -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

第一﹐入夜曲代表跟夜蒲盟為敵﹐後果是你會一輩子被人認名追 ...
天養跟班仔 發表於 28-12-2011 12:06

全SET????
你咁打其實你既立場係惡人果邊- -惡人有亂清e個事實
惡人打晒咁多個和平幫 到最後佢地想天養入果邊打交 佢地想有交打
和平幫入得去既人 多數都會比人追殺 但如果今次打得散惡人 和平幫既人就唔會再比人玩暴走
如果連天養班人都比人打到無晒位 惡人到最後求打交 一定會再次暴走
大家相信惡人唔會為打交再次暴走?
天龍都搞到咁 大家唔好玩算啦:lol
回復 支持 反對

點似你地班狗咁.樂古開Post 講臭惡人.仲開post招人入不滅.你仲無良啦.你知唔知1個決定累死班和平人
回復 支持 反對

回復 36# 天使心

乜野糸暴走.你講d野都幾廢下
回復 支持 反對

點似你地班狗咁.樂古開Post 講臭惡人.仲開post招人入不滅.你仲無良啦.你知唔知1個決定累死班和平人 ...
一槍K.O你 發表於 28-12-2011 12:58

咁你地又知唔知係d和平幫主動搵我地傾合幫
回復 支持 反對

唔同SER  路過:lol  打交連跑商都搞 ;P又幾無良喎
回復 支持 反對