打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 老手回歸求教 (微課)

31941684 發表於 29-10-2016 23:09
兩皮真係任你玩  
而家港巨天王ac全包都係放2000蚊左右

搵唔到靚AC,本來打算直接收AC,但大多都係200馬+190神,咁紅利太少
回復 支持 反對

兩皮真係夠你玩一個完美ac有突 不過升lv都係靠自己
回復 支持 反對

cheman 發表於 30-10-2016 18:29
搵唔到靚AC,本來打算直接收AC,但大多都係200馬+190神,咁紅利太少

靚ac點為止先靚?
回復 支持 反對

兩皮都....唔少啦..

哈哈
回復 支持 反對

七帥合四神,然後選一隻天王合,都不錯
加上鉅、燕、孔、天使、申(如不合青龍天王)

或許你的「老」手太老,現在合馬比以前一隻神更低價

TO樓上各位,以10000一隻馬時代,兩萬確只夠合五神,還未計轉國
回復 支持 反對

cheman 發表於 30-10-2016 18:28
收左個AC,搵唔到人放神石,喊出黎

認真果句... 神石 都算 "(easy to level up (唔知點解一直出唔到個中文字)"~~
雖然你係課金玩家
但我之前都有課 (國際服 The Great Merchant) 課左8千~1萬左右 無認真數住
你收左AC 我假設你收果個係100信以上(應該無人收100信以下咁kai 既...)

自己升 雀﹑虎
龜同龍 難升咪收囉...
龍 認真難升... 都唔知打咩升... 180裝又唔夠力 打 D 冰城地圖最高層果D 飛天boss~~~ (我試過,其實未合天王之前 條龍 真係用黎RJ ... 用左250陰 減哂法抗 開埋雀武技 做輔助 ... 逐隻遂隻BOSS 咁打真係 升到2046)

不過200 石唔難合 既~ 加油啦

純粹個人意見,如果你都係 堅持收既 無人阻到你 XD
回復 支持 反對

cheman 發表於 30-10-2016 18:28
收左個AC,搵唔到人放神石,喊出黎

我放150神獸白虎石~WO

用150神獸石合馬會小幾多紅利?

合馬之後合王又會小幾多紅利?

@石像等级的平均值作为红利。

用4個150LV神獸石>合馬=150紅利
用3個150LV神獸石+1個200LV神獸石>合馬=162.5
用2個150LV神獸石+2個200LV神獸石>合馬=175
用1個150LV神獸石+3個200LV神獸石>合馬=187.5
用4個200LV神獸石合馬=200

姐係合馬曼多都係差50紅利

之後合王總紅利會要除10

*因此最後合天王的紅利差為1-5點紅利*

出自52巨商網

幻兽/神兽石像-在NPC处封印幻兽/神兽而获得。石像可以交易。
  封印石像时不需要封印书,封印和转职都不受国籍限制。
  石像等级的平均值作为红利。
  随便3个不同幻兽就行,没有特定3个的条件。

須彌山: 隆山4层, 介马庄园,印度博卡拉北边天树.
信用等级100以上
NPC(帝释天的使者)处转职。
红利点= 材料神兽总点/10
只能带1只天王,可在佣兵仓库保管。
回復 支持 反對