打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [台巨]飄雪似幻團員砍丁公然同外掛打段

chluhochlu 發表於 22-8-2016 19:25
圖片像素很低,看不到

我都係甘覺得
因為我吾洗轉.你識嗎 ? 你識既 可以幫我整一整嗎?
回復 支持 反對

CHUCHU1202我幫你推啦.你都係小學雞一名.
連回D冇意思既野就係為左推帖.辛苦哂WOR

另外:
我每個星期都抽2千點.派團員每人1E當暑假活動
每次得20人左右羅, 另外抽到封書再搞小型活動
即係我每星期用450蚊買點搞旺個團都叫外掛團
果班係咁代升兇神白衣怪係乜野?廿四小時手動升!?

仲有.由海杉君同~北上尋歡~事件開始~_~,你地都針對開我地嫁
之前汕尾搶城投到100E(佢話個城係佢鄉下.必要)跟住停左手
E+又另一個人投我地刷箱城到60E(搶完開埋團叫牛XX霸)
  我地真係好好恰..你地快D食住上啦

回復 支持 反對

請問某團搶城搶不赢,只指那團?
回復 支持 反對

首先,我吾係針對你地
回復 支持 反對

今次事件係砍丁比版主話外掛,如果係清白,請拍下30段過關片段,組員要一樣及分數要不相伯仲先,以圖片做證據太沒有公信力,謝謝

應該是樓主  發表於 23-8-2016 11:45
回復 支持 反對

另外,當有人誤會貴團係外掛,你地吾係積極 澄清,只係識開大頻話其他團外掛,又叫人吾好開大頻話飄雪團,自己就經常開大頻話其他團,自己都未做好就話人地

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
foolruner -40 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主 你都好似係用圖片做證據姐 句野你係用返係自己身上架?
回復 支持 反對

我都想知道 我地經常開大頻話其他團咩 有無圖先 你唔好得把死人口講  成日係到亂講野 話人垃圾團 你自己咪最垃圾個個囉
回復 支持 反對

...........
回復

chuchu1202 發表於 23-8-2016 11:21
另外,當有人誤會貴團係外掛,你地吾係積極 澄清,只係識開大頻話其他團外掛,又叫人吾好開大頻話飄雪團, ...

請問 你係米講緊廢話?
如果你係講緊廢話,我地吾會打算回你
如果你係講道理既.
我好多時間同你講
首先.請你用你既雪亮既眼 睇清楚
我團既砍丁 外掛組佢打段 佢點解會拍片? 佢以為有人帶佢上30段拎稱號 就係甘簡單
另外 .我團已經澄清左.係你話無公信力.甘我地可以點? 一定要拍片?
仲有.琴晚既事 我團有講錯D咩?
帝團事實上係收左個外掛 係用刷太甲果D
我都明白 收左個外掛 無人想, 旦系 事情發生左係帝團身上,
甘我團員出聲有咩問題?
一張圖.都甘多人話我團
甘依家我團就吾出得聲?
請問帝團有冇人話我團係外掛團 派錢係用外掛錢?
定係我團真系甘好恰? 甘覺得我團係恰既,快D食住上^^
回復 支持 反對