打印 上一主題 下一主題
收起左側

(商1)無想300兵價

10樂點

無想300兵價(低lv) mp女,槍兵,苦頸佬,西槍etc
無想300兵價(200v)

唔計裝錢,當空身價計

大約價錢就得,thx大家

最佳答案

查看完整內容

其實無想兵係唔貴架..只係D賣家賣到好貴!!!! 就以1隻1LV無想兵黎既, 如果你自己無想佢,最快而又最平應該係買6本無想(商一大約8E一本,即係48E) 之後你每升到100LV(即係大約1千8百萬經)就可以食一本, 以我吸經既經驗,1小時都吸到2千萬經, 亦即係話,吸6個小時就已經整到隻無想300兵,而成本係大約48E! 而如果你想再平D既話,可以好似我咁, 我係升到1百20LV(即係大約4千萬經)先無想, 咁就只係要5本無想就搞店,但就要吸12小時先搞店,而成 ...
回復

其實無想兵係唔貴架..只係D賣家賣到好貴!!!!
就以1隻1LV無想兵黎既,
如果你自己無想佢,最快而又最平應該係買6本無想(商一大約8E一本,即係48E)
之後你每升到100LV(即係大約1千8百萬經)就可以食一本,
以我吸經既經驗,1小時都吸到2千萬經,
亦即係話,吸6個小時就已經整到隻無想300兵,而成本係大約48E!
而如果你想再平D既話,可以好似我咁,
我係升到1百20LV(即係大約4千萬經)先無想,
咁就只係要5本無想就搞店,但就要吸12小時先搞店,而成本就大約40E!

當然啦,如果你同人地收既,個價當然唔同D,
而且有D係掛老做既無想兵,佢地可能3本無想就搞店,即係成本都唔洗30E~
所以我覺得你收1LV無想300兵,60E算合理,再高過尼個價既話,我建議自己無想仲好啦!!
回復

有冇人知- -?
回復

無想300兵價(低lv) mp女,槍兵,苦頸佬,西槍etc
無想300兵價(200v)

唔計裝錢,當空身價計

低LV=60-80E
200級應該150-250E
回復

其實無想兵係唔貴架..只係D賣家賣到好貴!!!!
就以1隻1LV無想兵黎既,
如果你自己無想佢,最快而又最平應該係 ...
7664507 發表於 7-11-2012 13:25

其實點解會咁貴....
因為要轉埋同一個國先可以無想
你計埋如果自己轉國 一來一回都......
回復