打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 『槍神 Online』超級推介

好笑喇,咁樣唔係叫一成不變係咩?
我指係個遊戲系統,唔係個商城
佢乜都冇改,就加幾個代言人「黑sell」隻on ...
brian12345 發表於 5-7-2010 19:49

看多一會先啦 咁快踩衰隻GAME 可能會改呢 比D時間佢 仲係咁差 個時踩都未慢
回復 支持 反對

我評依隻game 係以佢之前發展
同埋現時既發展
我睇唔出佢有心搞好依隻game
到時佢會改就自然唔踩 不過依家接手代理就應該改進
回復 支持 反對

其實我諗代言人已經令好多純情朋友驚左隻GAME...E家其實都唔多人玩....黎黎去去果幾個地圖有人..
回復 支持 反對

回復 10# brian12345

重點,隻GAME既版本已經新過外國,

另外,操作方面,你真係有玩過新手教學,實戰一兩場,點都會熟,

畫面方面,如果你覺得畫面重要過遊戲性既,咁我都無野好講囉。
回復 支持 反對

回復  brian12345

你確定係一成不變?以前幾乎全部蟲同槍都要同點數,

依家幾乎全部都係遊戲幣,

而且 ...
慧星雲 發表於 5-7-2010 11:57

隻game同cso,g7個D 一樣要 維持咁玩....
不過呢隻搵錢難 D野價錢貴
武器,蟲卵價錢不變

只係改頭換臉, 但不是洗心革面
再加上隻game已經比很多人一個不好既印象
回復 支持 反對

新過外國又如何?
可以證明D乜?
我係想表達,佢隻game乜都冇改,原地踏步
咁都叫新過外國,哈!咁外國個版本都ok舊喎
我年幾前係咁,依家又係咁
操作方面,我玩足哂新手任,拎埋獎品tim : o)
可惜可惜..我仲係掌握唔到
我已經實戰左5,6場 狙又玩過 新手槍又玩過 做首領又玩過
可能整係你依種神手先得 我依D廢柴真係要止步啦
畫面同遊戲性都有一定既比重 我自己睇就缺一不可
但係遊戲性好好咩?如果好既話,點解年幾前空空如也
畫面我本身都冇話差,只係你自己講差昨: o)

重申一次,如果依隻game真係好既話
理應係公測/一年前就已經比人發掘出黎
同埋應該hit緊
依家多左幾個代言人先比人發掘出黎?
睇人定睇game?
回復 支持 反對

回復 16# brian12345

Hit唔Hit,係香港同台灣只係睇係唔係「名作」

例子,寫住CS兩個字,自然有人踩入去,

高達兩個字都係同理,

其他就算吧啦,懶得同你嘈。
回復 支持 反對

隻GAME係唔錯
之前有玩過決地都係度踩
的確...D野真係好貴同明食錢..(因為對抗外星異型要高科技 ,,,而高科技係要錢 救地球就要靠金幣戰士 =]
玩虫就有技術就OK(玩虫海勁屈.....
人就..唔好提
得把步槍...
玩(才然)
D槍又貴 又係得果可以用幾日
回復 支持 反對

好唔好玩係另外一個問題
睇你點睇
覺得好玩就好玩 覺得唔好玩就唔好玩
冇岩定錯
我只係講緊依隻game係「整體」onlinegame界上
係比較落後 同埋只係原地踏步 乜都冇改過
而你唔肯面對現實 我都冇計架