打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手問題

打冥海升隻花2先
轉左之後用花2打剩比昌汁
如果隻道士吸到轉得就轉埋林平
e+隻昌差唔多7x lv左右
你可以轉埋隻昌先升平or 升平先,等昌吸下,到平2轉到果陣 昌應該85上
到時升埋就ok

不喜勿串 ~
回復

冥海....................

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
Rebellion.KLC -5 字數不足。

查看全部評分

回復

~你買隻轉得道士轉隻林1~之後打冥海轉2轉先~(ps易升,實用,休戰可以令你升得更順),買多隻大定
~之後再左隻花(打冥海)~轉左2轉之後~ 如果太多人打冥海王~可以打冥象~
花2帶昌1升~ 花落兩下~
之後冥海/象冇咩血就休戰,之後放大定,定晒之後,昌1慢慢汁就ok,昌1難在於範圍細mp 多~所以要有足夠mp~
回復

有錢既:

可以收1隻 46lv大定連高芭 +點就全法

收3隻50lv mp女

大約要2千幾萬

可以既話買多隻50lv未點大刀/刀手/劍浪 +把高長劍 (1千萬左右ok)

+300法全力 用爆雷擊去清怪d血 打剩小小血 再比花花/昌汁雞

可以打巫女/惡熊先 打到50lv左右先轉打親衛

無錢既:

買多幾隻1lv mp女

收1隻 46lv大定連高芭 +點就全法 (大定一定要)

打就去打巫女(花花可以定怪)  將dmp女升到20lv 帶玉介指

夠3千法就去打親衛 我都係咁打

我就係用無錢個個方法

2日左右升好隻花

好易升 希望幫到你[[bao_36]]
回復

收多2,3隻mp女同大定去打幽象升啦..幽象好升好多
回復

一定要收大定
收1隻大定上左冥界
可以打冥海or冥象
你唔夠戰可以打住親x隊
你要收2至3隻90lv左右mp女
唔收既話你唔夠mp用
你唔夠錢既話打藍石
回復

你可以先升花  (600法全力)
唔夠法打冥海就去打住d廢怪  如:武官之云果d
打到你d  mp女都補到1千到你可以去打冥界果d
之後你就用花打冥海    (升得好快)
升到隻花2就用佢打打冥海
打到佢地得番少少血就用昌黎插佢
咁就ok
回復

你個ac可以打藍石搵錢先  之後 再升lv  你像女都冇個  mp女今低lv
回復

樓主宜家你d戰力我諗應該入唔到冥界
所以我建議樓主花1先去打惡熊,升到花1 89Lv
轉左花2啦,之後就用花2去打馬賊頭目(賣80介賺錢^.^)
之後打到有成6粒到,樓主就可以拎去大田到賣或擺檔
之後賣完應該有6千m左右,樓主就可以收番隻46Lv大定同1隻mp女
之後昌1就可以去打冥海啦,到時你轉左花2,就夠戰力嫁啦@@"
希望個100樂點比我啦><"THX樓主 我盡晒力解答你嫁啦@@"
回復

打海王升啦 你e家玩成點呀a_a?
回復