打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手問題

你得60m 打惡商人打藍石賺錢 有2000m到
收隻46lv有高武大定 之後買隻高血兵(大刀,刀手) 同多D mp女
入冥界3樓打冥海
回復

你得60m 打惡商人打藍石賺錢 有2000m到
收隻46lv有高武大定 之後買隻高血兵(大刀,刀手) 同多D mp女
入冥界3樓打冥海
hosonchu 發表於 24-9-2009 17:23

我想問打妖孤賺得快定 惡商人
回復

你如果有大定.可以去試下打冥海
因為佢食一轉技都好痛下,.,
希望幫到你
回復

琴日改版前先岩岩去打惡熊昇左一隻二轉野獸1180M經昇到有的暈暈地。

建議你收隻55級以上的大定連EQ咁樣會平過46級既大定,因為46的EQ比55級以上的貴好几百萬
55級既連EQ先1000M左右,46級淨EQ都成1000M啦。

再買一隻可以用到爆雷技的刀手OR大刀,大概連EQ係900M左右

收完大定同爆雷兵后如果無買高級MP女(70級以上)最好就買五隻MP女(40級以下),如果唔係會唔夠魔法用。

有齊上邊的條件就開始練級啦,先去打巫女,唔好點太多隻,開始一兩隻先(驚唔夠魔法用)
先等的怪行近之后用大定定住曬,再用爆雷兵爆放技爆到的怪淨返小小血,跟住就要昌OR花放技,咁樣會容易的殺,練熟手之后就可以打多几隻啦(的MP女應該都高級左小小啦),將昌OR花昇到40級(昌同花最好都加全力昌夠兩次技就全力花基本上500法就全力)之后最好去打惡熊。用同樣既方法,我打左十個鐘就從一轉昌昇到二轉啦,樓主可以試試既。^.^

祝樓主好運啦!
回復

再自已補充一下就係打惡熊可能少的經,但可以賺到錢唔似打冥海咁越打越窮

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
『帥乂明』 -5 連帖

查看全部評分

回復

你無大定有d難升 不過你可以用花1個招定怪再用昌1打 可以試下打惡熊or 海低王
回復

大定同埋d mp 女 幾錢到??
因為本人得60m $=.=
海榮仔仔 發表於 24-9-2009 16:50

打藍石賺錢..
妖狐a_a
回復

你e家戰先..過1m戰有大定就打冥海.冇不過有大定就可以打住海底王升..如果你係商2可以搵我帶你升
回復

打藍石
買大定
夠1m戰打冥海,
先用大定 定冥海
用平狂出技
用花汁雞

用到80lv就二轉

再用花2帶昌升
回復

收大定打冥海升
回復