打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 我真係忍唔住啦~你地咁樣話牛奶仔(新增圖片)!

我想講呢粗魯唔係罪
我比起好多人(最少果D盲目附和的人)明白牛奶為人
佢係團頻度都講左好多人生道理
試問一D未做過團友既人有冇機會睇到呢?
其實你地睇到的係佢對自己唔中意既人既粗魯對話
牛奶就係一個咁直腸直肚既人
但係佢都好肯幫人
你地就成日搵佢D咩999E黎係度講
但係你地有冇諗過你地比人姐住左佢好既一面呢?
再講太保之所以同牛奶反面係因為一D小事
牛奶唔想攪大件事先想和平解決
但係就因為太保將呢樣野誤解成一個團員同佢既決擇
以為牛奶係一個忘恩負義既人
但太保可能忽略左果位團員對牛奶都有恩
牛奶之所以作出決定係因為相信太保呢位肝膽相照既好朋友唔會介面意
太保有冇諗過其他團友同牛奶既感受呢?
我地團友雖然都唔太中意果位團友
但亦希望大事化小小事化無
講到底又有邊位樂古用家會完全明白箇中既每一件事(包括我以上講的事)
雖然我知太保睇完都唔會改變佢既主意
但希望太保可以諒解同將事情淡化
希望各玩家唔好因樂古的所見所聞就當左自己親身經歷
見到人講兩講就變左牆頭草
反了一個有情有義既巨商玩家
棋怪上
回復 支持 反對

其實牛奶仔唔曬個999銀同話搶旗加投城應該冇嘈得咁勁既
回復 支持 反對

你要拎咩本事俾你睇?.?
你邊話邊個打輸就嘈呀^,^
唔知邊個上次半個鍾俾人秒呢@,@?
殺手.銘 發表於 29-6-2009 21:05

唔好意思..我都唔想疾你..
上一次我沒有攻城....真係唔好意思bo

棋怪講得好岩~希望太保哥可以同牛奶和好!~唔好等d壞人有機可成
係度搞混亂
回復 支持 反對

我想講呢粗魯唔係罪
我比起好多人(最少果D盲目附和的人)明白牛奶為人
佢係團頻度都講左好多人生道理
試問一D未做過團友既人有冇機會睇到呢?
其實你地睇到的係佢對自己唔中意既人既粗魯對話
牛奶就係一個咁直腸直肚既 ...
^.^o 發表於 29-6-2009 21:15

敢問你果位有情有義既大房
為何敵對燕尾蝶商團
係人都知上星期小數民族個大房叫Hi*c*bybe
你果位有情有義既玩家 大房
就同人地講話係我敵佢
叫人借人比佢攻城
偷敵完之後仲要同人講係我敵佢 可笑 可恥
回復 支持 反對

各位冷靜d...唔好嘈啦
回復 支持 反對

6# 殺手.銘

俾你地咁唱法,,攪到連商1果d知d唔知d既人都講埋一份
咁商2呢,,一傳十,,十傳百,,人地有咩好你都當睇唔到嫁la
回復 支持 反對

6# 殺手.銘

俾你地咁唱法,,攪到連商1果d知d唔知d既人都講埋一份
咁商2呢,,一傳十,,十傳百,,人地有咩好你都當睇唔到嫁la
云~ 發表於 29-6-2009 21:25

十分認你同架講法

你地用人地壞的一面,com人地好的一面!
真係狗屁不如
回復 支持 反對

支持 牛奶仔 我係過去GE1個月係攪攪震 我都覺佢分人好搞笑 好大量 VERY GOOD          按CTRL+A         呃POST呃POST呃POST呃POST呃POST呃POST
回復 支持 反對

冇計啦..d人鍾意做新聞咪由佢做..d傻仔握得到自己咪由佢握..
邊個係人邊個係鬼自己唸啦~不過d人(鍾意小題大做果d)鍾意玩羊群效應姐~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對