打印 上一主題 下一主題
收起左側

宅男日記@@~第4回,更新在#57

敢問樓主想帶出咩意思-_-?
回復 支持 反對

你地既回復就係我既力量thx!
第2回,星期6
星期6個日,我返12點個女仔返11點半,返到去見到個女仔,大家打左個招呼
坐低就開始工作,個女仔拎左包小食咁既野,問我食唔食,
事關我仲係咳到肺都爆個隻,婉拒左,但心入面諗
竟 ...
甲記 發表於 31-3-2009 21:19

來朝拜一下....
愛情是需要健康的身體...大家應該多d 做運動..注意飲食.....
不要常常掛住性慾先得嫁@@
回復 支持 反對

建議話更新係#幾
因為有D人10個#一頁;有D人15個#一頁
回復 支持 反對

有情無欲者皆聖人也!?
回復 支持 反對

樓主佢有冇仔先?
但就算冇,我覺得你都冇咩可能成功
直覺上覺得樓主身邊冇女仔fd
所以個位女同事就成為目標
你根本無愛佢
只不過你生活中只有佢一個女性比較親近
所以我覺得 你覺得你真係鐘意先講啦
回復 支持 反對

樓主佢有冇仔先?
但就算冇,我覺得你都冇咩可能成功
直覺上覺得樓主身邊冇女仔fd
所以個位女同事就成為目標
你根本無愛佢
只不過你生活中只有佢一個女性比較親近
所以我覺得 你覺得你真係鐘意先講啦 ...
冷傲 發表於 1-4-2009 08:06

哈,
我唔夠膽話愛,只不過係鍾意,我話我宅男原因,係因為我唔鍾意出街,成日留係home
我個邊工作的,只有3個男性,其他都係女仔,大約7-8個吧,全都認識,朋友我唔夠膽認
我唔係身邊無女性朋友,只不過我係唔善於用女性朋友溝通,so好小同女仔一齊
如果你覺得我係想拍拖而拍拖,咁就太錯了
說真的,我想我因為,那天她哭的樣子面,比佢吸引著,即管怎樣好,我信感覺
正如你所說覺得真係鍾意先講,我唔鍾意都唔講,我好清楚咩叫鍾意咩叫有feel
感覺只有自己先知吧,我都明無咩機會,不過真係鍾意個個人既,就應該去做吧

回一回樓上,冰月兄,我想表達既係,純粹想分享吧,只不過我想將我所想,所感覺的分享而已
可以當一個日記吧,注意,這不是任何什麼追女,溝女日記,純粹將我這個宅男經歷寫一寫
係呢到都多謝各位入黎睇~真心講聲thx,請繼續支持!!
kelvinx多謝哂先,咁大力支持!!!不愧我無睇錯你
and我無講過要性慾wo-,-你咁樣屈落我到-,-

回復 支持 反對

咁樓主你加油囉~~既然愛佢既話,咁你就應該加把勁~~~
回復 支持 反對

第一次. . . 慢慢來吧. . .
唔好心急會嚇親人 而且你要慢慢戒你既宅男習慣
多D出下街 睇下有咩新事物
出黎同人溝通都易好多
最簡單 就係歌啦 有咩新歌 跟住新聞 新聞真係一個好好吹水題材
如果想了解對方多D 可以討論下價值觀問題
例如有單新聞係講奧巴馬要美國2間大車行注支17幾億去令佢地繼續維持 唔好破產保護

咁有咩睇法. . . 從而引申出當世界經濟低迷 要如何守住同令經濟反彈

呢個可能深左D 簡單D可以 就咁傾下 未成年發生性行為 未婚懷孕 比較男女關係小小既野
又或者問下佢接唔接受到某D野 例如雙性戀呀果D. . . 比較簡單既男女關係問題

除非你真係同D FD好熟 如果唔係唔好問D性方面問題

以上講既野你好反對既話 隨便
我都係吹下水姐
回復 支持 反對

哈,
我唔夠膽話愛,只不過係鍾意,我話我宅男原因,係因為我唔鍾意出街,成日留係home
我個邊工作的,只有3個男性,其他都係女仔,大約7-8個吧,全都認識,朋友我唔夠膽認
我唔係身邊無女性朋友,只不過我係唔善於用女性朋友 ...
甲記 發表於 1/4/2009 11:25 AM

會唔會將個題改變成日記比較好-_-?
我沒意見,只係入到黎oo了= =
回復 支持 反對

哈,
我唔係身邊無女性朋友,只不過我係唔善於用女性朋友 ...
甲記 發表於 1-4-2009 11:25

不善女仔溝通咁其實我都係

我可以同某d女仔乜都傾

有d就拎住個電話冇野講. . .

咁係睇你同所有女仔都傾唔埋定點啦. . .
回復 支持 反對