打印 上一主題 下一主題
收起左側

Martin's pk gallery(fury pked)

nice gallery martin, hope u can make a bh pk guide soon @@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

系咪邊系member先打到?
f2p打唔打得...
打得帶me去ok?
回復 支持 反對

i pked full green d hide and maple short when i was lvl63
回復 支持 反對

原帖由 wesleyku 於 5-10-2008 14:46 發表
nice gallery martin, hope u can make a bh pk guide soon @@

p2p bh

基本上係HYBRID既遊戲
同對手玩緊包剪DUP
要捉對方開PRAYER既心理
同埋.....要夠快...個感覺要好
例如咩時候轉DDS搏
咩時候佢會轉PRAYER,
幾時用ICE BARRIAGE
幾時射箭(呢方面我唔多識)

同埋要有咩EQ....都算係玩BH既一部份

P.S.F2P BH.無技術可言...只玩運氣- -
回復 支持 反對

唔認同f2p只玩運氣..難道轉把dds spical att就唔洗講運氣扣幾多?
我覺得f2p既pure or high(low/high lv bh)都好講技術..但都要睇下果條友識唔識..例如幾時轉2h果d..
我覺得呢d都唔係單單靠運氣..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

也許我玩高lvl crate....唔多覺吧...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

F2p Bh 淨係講運氣?! 斷然不是!
可能Moz唔係好用Range, 其實用Maple shortbow換Rune 2h (又叫Range-2h) 係一門好深既學問. Timming一定要正確 (我都略懂少少), 如果Timming 唔正確, 比人屈, 正確的話可做成想象唔到既威力...
最慘就係我d Range唔夠高...屈唔到機
http://www.youtube.com/watch?v=_Tz0cbJeikA
回復 支持 反對