打印 上一主題 下一主題
收起左側

非一般的grand chase故事大全= =+

關閉 [複製鏈接]

回復 42# 的帖子

汗,,,原來不是吃了隱形果實...[[onion_70]]

最近做了隱青咩都唔知...就快番大陸[[onion_02]]
回復 支持 反對

睇完之後我o左

d gag真係好好好.........勁lol

勁笑呀睇完
回復 支持 反對

回復 36# 的帖子

如果你咁講..gc d咩貼圖,影片之而此類既投票型比賽都可以唔駛舉行了=_=""

---------

你個gag...我既隱形記續篇-0-"??
回復 支持 反對

回復 45# 的帖子

YO MAN
你中左啦[[m416]]
不過係無獎品[[m29]]
回復 支持 反對

隱形那個太爛了.....太爛了....
「搞蝦米嘛!」

話說....
小納的主要職業是魔法劍士
為了打到冥界巨人....
小納每天都在修練

在劍術方面...小納請教小愛一些劍術知識
小愛:「身為一個劍士...以速度為主
要敵人味動之前先下手為強....
以及增強手臂的力量
能夠一擊就能秒殺....
所以每天都要拿著2個水桶跑山路!!」

找完小愛練習後....就去了請教小莓一些魔法的知識
小莓:「身為一個魔法師...做事不能粗心大意
必須細心留意魔法材料與書籍
萬一搞錯東西...就失敗的了
以及小心各種材料
有些很易就會爛的...所以要輕放.....」

當學完魔法的知識後....再找小愛練習....
小愛:「為什麼動作咁慢?
還比上一次慢....
如果是出去戰鬥...你早就死了!!
看!! 拿水桶都沒力............」

被小愛罵了後....再找回小莓練習....
小莓:「呀!!!
都說了不是放這個材料.....
(啪!!)<---魔法瓦被小納拎爆了
呀!!!
我珍貴的魔法之水.......」

最後....小納對魔法與劍術都是半桶水
名正言順的「魔法劍士」......
回復 支持 反對

回復 47# 的帖子

[[m753]]
巴布太強啦~
我淆左佢D GAG[[m753]]
係啦你講我個GAG爛~咪對[[m416]]
攪爛GAG個GAG一定要爛,唔爛唔叫GAG呀媽[[m416]]
回復 支持 反對

原帖由 投訴王 於 16-8-2008 04:42 PM 發表
有一個叫abcjacky的人昆水
我同佢洗金牌   跟住佢要同我打碎片
比佢贏完  佢話唔同我洗
你話佢係咪好賤

大大你個gag好gag
回復 支持 反對

第一個果度要加埋:
古丁:我一打,你係場頭飛去場尾再彈番番泥呀!
回復 支持 反對

原帖由 巴布vs超力 於 16-8-2008 13:35 發表
放心....我大把身家~"~

話說....
小納取得了新力量....「神劍盾」!!
能把所有攻擊都防禦
可以說是「最強之盾!」

就算是小愛4轉的神劍俠
小愛:「高速連斬!!」
小納:「噹!噹!噹!」

就算是小4轉的獵影女神

笑死我了;P xD

回復 支持 反對

回復 51# 的帖子

其實呢個都係一個gag  汗!!
(迷:打錯字就打錯啦~~!!)

話說.....
娛樂大師舉辦了各種小遊戲....
可是沒有小莓的遊戲~"~
其實...小莓都在玩遊戲中@_@!!

2星期前.....
娛樂大師就開始收集各種遊戲的材料....
大師:「收集了幾日的材料....給人玩一天就沒了....
整一個炸彈竟要6個木材...
吹一個氣球...我...都沒...氣了~~
點可以快速找材料...!?」
當大師收集材料中...看見小莓在修練....
突然靈機一觸!!
大師:「嘿嘿...我想到一個十全十美的方法=v="」

舉辦當天....公園中不見了小莓....
大師:「今日我開始舉辦小遊戲....現在只有小樂,小樂與小莓的遊戲」
其他人:「搞錯!!沒我地份」
大師:「放心放心....很快就會舉辦其他的小遊戲
小莓已經很早就開始了...」
小愛,樂:「竟然不等我地!!」
大師:「首先請小愛玩『炸彈農場』」
小愛:「嘿....想挑戰我....還早十年呢」(為何這對白似曾相識....)

(相信大家都對呢個遊戲有所認識嘛!!)
當大師向小愛說明玩法後...
小愛就開始斬炸彈
首先落下第1個炸彈....
小愛:「斬呀!!!」  「啪!!」<----這是炸彈爆的聲音....
「嗚...又話斬下去不會爆= =""」
之後天上降下數百個炸彈....
小愛投降了!!   得分:1!!

之後就到小樂....
小樂:「我射箭比奧運選手更準...10.9環都沒難度!!」
首先第1個氣球落下
小樂:「中!!」     「啪!!」<-----這是射中左氣球的聲音啦....沒有落地~"~
「呵....沒難道....耶!!   幹嘛咁大風!?」
天上突然飛來數百個氣球....
小樂投降了!!  得分:1!!
                                 (↓↓會日文的請以日文讀出來!!)
小愛同小樂向大師抱怨:「搞蝦米嘛!!  這叫人如何玩!!」
大師:「....可是小莓是滿分喔~~

回到小愛開始遊戲時....小莓的情況
小莓:「炸彈攻擊!!」  「啪!!」
「可惡...竟破壞我完美的魔法....看招『炸彈攻擊x100!!』」(請自行幻想3技的炸彈x100個)
小愛投降  小莓得分:100分!!

回到小樂開始遊戲時....小莓的情況
小莓:「召喚風精靈!!」(吹氣球....)  「啪!!」
「可惡...又破壞我完美的魔法結晶....看招『巨大風精靈召喚!!』」(請自行幻想被屈1技的情況)
小樂投降  小莓得分:100分!!

大師:「多謝大家支持....下次將會舉辦 拉思 萊思 羅納 與 亞莉的遊戲了」
眾:「免了免了~~~」

回復 支持 反對