打印 上一主題 下一主題
收起左側

[f2p]melee guide for expert

關閉 [複製鏈接]
嘩,樓主一日做一個guide咁一個月之後,成個樂古rs版都係你既guide[[bao_27]]

(樓上純熟搞笑,期待樓主做一d關於ranged同埋magic既guide^^)
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

下,姐係點- -我次次去打好1 hour 就無哂food,仲有係用咩armor?
回復 支持 反對

原帖由 lex 於 12-8-2008 21:44 發表
下,姐係點- -我次次去打好1 hour 就無哂food,仲有係用咩armor?

1hour !?   嘩!  1hour好耐架喇! 1hour去一次絕對唔會影響。
當然係用full rune。
回復 支持 反對

我覺得樓主有少少錯啦, 不過唔係大問題,
係Zombies個到 我計過1個鐘可以有50K exp , With 95Str .
基本上5隻Zombies = 1K exp , 1min kill 10 Zombie around唔難.
所以唔算慢.
而且肯定唔駛係Spiders到咁食咁多野, 而且有Gems , 有Arrows執較好.
Spiders 我諗85+Str 先去Train先有效, 如果唔係都係較哂時間.
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 12-8-2008 22:07 發表
我覺得樓主有少少錯啦, 不過唔係大問題,
係Zombies個到 我計過1個鐘可以有50K exp , With 95Str .
基本上5隻Zombies = 1K exp , 1min kill 10 Zombie around唔難.
所以唔算慢.
而且肯定唔駛係Spiders到咁食咁多野 ...

我大概地把你的意思加了進去,希望我無get錯你意思。

回復 支持 反對

個guild冇我份T^T..我68str 40def 45atk去邊打好?我唔想再升def..~_~
回復 支持 反對

你可以去食屎XD .
去打MAN啦-_-XD

Btw 打Fleshes 比較好, 暫時.
之後打Zombie.
回復 支持 反對

咁我到底要食屎先呀?定打番man好呀?教下我啦..

呀..唔好..我鍾意你示範好@@
回復 支持 反對

原帖由 pk1280 於 13-8-2008 00:04 發表
咁我到底要食屎先呀?定打番man好呀?教下我啦..

呀..唔好..我鍾意你示範好@@

想埋賺錢可以打man(加collect bones),缺點係慢啲。
想升lv為主就着full rune去打flesh crawler。
回復 支持 反對

其實想賺錢都可以打埋Flesh- -v
佢1跌body runes可以有好多, 每個10each都好好賺.
回復 支持 反對