打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
點解你地唔聽我講 ><" 我號召力真係咁差咩 !? 大家咁樣升落去 .. 根本無得玩 ..

講到明升到 40 停 .. 你依家升到 41 .. 我地又要加油升 .. 咁樣根本追唔到 ..

大家 .. 求下你地啦 ><" 幫下手啦 .. 唔好再升唔唔該 >< !!!!
回復 支持 反對

PK啦 .. PK真係升得好快 .. EXP .. 你玩半個鐘有 2K 到啦 ..
回復 支持 反對

-.-"我去 EDGE .. 成日都P唔到野 .. D人RUN得太快喇 ..
回復 支持 反對

係牙- -"COMBAT 40 應該有 55 - 57 RANGE 到 ..

有無人想買 BLUE MASK -______-"應該無啦 ??
回復 支持 反對

36 COMBAT LUUU .. 因為MAGE短缺 .. 所以我做住 MAGE SIN .. 升 50 COMBAT 個陣再升..

RANGE 去 70 咁樣 ..
回復 支持 反對

嘩超慘 .. 差D要重練 - -" FF_R_PRINCE 既 DEF 已經去到 10 T^T"

我唔想架 .. 我有個細我幾年既表弟黎到 .. 話要玩 .. 咪俾佢玩囉 ..

點知好 CLICK 唔 CLICK CLICK 到升 DEF - -" 仲差 4 EXP 去到 11 DEF -0-"

超驚 =________=" 仲有 .. 依家已經 60 MAGE 了 .. HIGH ALCH左成晚想死咁滯 ..
回復 支持 反對

慢慢啦 .. 遲下我同你開路 .. 鑑於好多人都過左 40 呢個 DEAD LINE ..

最後 45 COMBAT !! 無得再改 !! 禮拜日下午 45 COMBAT 唔知有無問題呢大家 !?
回復 支持 反對

係咩- -"唔係加左喇咩-0-"??
回復 支持 反對

原來諗住話 40 既 !! 但係大家咁樣 .. 有無人反對今晚九點正式黎一次 !?我 42 COMBAT..
回復 支持 反對

再一次死於利刃之下 !! 原來友情就是利刃 !!  個 FRIEND 話 NO ARMOUR 咁樣 ..

點知最後條PK搵左 3 條友一野 KO -0-" 唉 .. 世途險惡 ..
回復 支持 反對