打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD D人係咪有問題

SD D人係咁架啦
早2日開過POST 你睇下第一個回我既人講咩野
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

BTW 點解有時食緊地圖炮用唔到紅閃
回復 支持 反對

解有時食緊地圖炮用唔到 ...
洗機王子 發表於 2-12-2013 14:28

食緊地圖炮用唔到係正常 可以甩一下sp 等完sp後個少少時間用
回復 支持 反對

很好, 一於找機會斬爆"他"
蓮の剎那 發表於 2-12-2013 13:32

sd有唔少人好佷陰險, 尤其是個朱仔傑, 分分鐘無間道, 扮隊友同你去斬大機, 其實是內鬼

當爆咗雪露出來就監守自盜帶返屋企, 其實佢就喺最終隱藏BOSS, 神又喺佢鬼又喺佢

回復 支持 反對

好心d人玩唔起就唔好玩啦xD
回復 支持 反對

SD D人係咁架啦
早2日開過POST 你睇下第一個回我既人講咩野  

BTW 點解有時食緊地圖炮用唔到 ...
洗機王子 發表於 2-12-2013 14:28

食地圖炮時, 可以用近身SP或全彈SP, 會有短時間無敵, 紅閃即走到 (閃過一次, 但平時街場基本不紅閃)

見到D回覆
某些人打機打上腦,

好似我甘, 每星期或每2星期抽一晚半晚打下SD, 都見到唔少怪人

我現實過得好, 工作又順利, 又溝到女就得,  唔使日日只對住部電腦打機似隻狗

年齡唔算細但諗野似小學雞既人不用理會, SD見到可以選擇轉房, 樂古見到可以唔使理, 現實見到.....

如果D毒男現實講野敢同上網講野一樣甘串甘大聲先好講

PS: 麻煩樓主改反標題做 "SD 某D人"........... 以免引起誤會
回復 支持 反對

根本就係好有問題。。。
仲有個,鳴曲都係一個
藍星,之前睇佢用BR死神打好似好犀利咁,點知有次比我同佢一team我先知道佢係咁冇品嘅
一開場唔理隊友自己衝咗埋去,對面四隻喺度埋伏,係人都睇到啦,沒幾秒佢爆咗,之後又再次出來,又再衝,冇幾耐又爆咗,最後都死埋,就係到發爛渣,話咩三個隊友廢,查實係佢自己自以為是,以為真係可以一個頂三個,唔跟個隊行
回復 支持 反對

根本就係好有問題。。。
仲有個,鳴曲都係一個
藍星,之前睇佢用BR死神打好似好犀利咁,點知有次比我同佢一 ...
nicktsh 發表於 2-12-2013 23:21

成日見 玩八門都見過d咁既人
條友A機命死得快 條友就打字話: D隊友 類似意思既說話啦
乜都怪晒人地 你比2-3個人圍斬 我1條友可以幫你射得幾多個
回復 支持 反對

回復 5# 蓮の剎那

回復 支持 反對

成日見 玩八門都見過d咁既人
條友A機命死得快 條友就打字話: D隊友 類似意思既說話啦
乜都怪晒人地 你比 ...
小黑死神 發表於 2-12-2013 23:41

係咁架啦,幾年前玩sd絕對唔會有咁嘅問題,至少啲友都唔會隨便串人,近排好多舊玩家都唔玩咗,入埋啲咁嘅人,影響晒sd嘅素質,希望有日GM會「鹹不辣」封晒佢哋,咁sd就平靜好多啦
回復 支持 反對

回復 19# nicktsh

好似LOL今,比人cut左圖之後去客服report就ban到人,
    btw港服客服
回復 支持 反對