查看: 12748|回復: 324
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉..失望

有條友叫發電廠 校級黎既 我係士官長 艦戰 一開始得6個玩家..我都想走嫁.但係開左波.萛啦.3打3

點知條友完來係SP9黎既.一開波我死左隻.之後我用第二隻正面打佢兩三下,點知佢大技我..單打單中.我B機.佢A機 佢有3/4血 我得1/3血..唉

最後.我都冇心機玩.比佢地殺左去萛啦唉.

我話佢[SP9]
佢同我講[收皮啦]
我話佢[你係呀]
AND佢話[E+個個都係咁嫁啦]
             [傻仔]
我同佢講[係你咁怕死姐]

我冇玩SD一陣姐..3,4個月到..完來E+ D人玩黎D野嫁..就萛係..校級人玩黎D野既..升到校級係得黎D技術??...重話我傻仔=.=

SD 有D人愈黎愈冇技術.今次只不過係其中之一..之前都有發生過..只不過佢地識say sorry..冇咁火

係我單純定係我過激??

你地小心D條友..佢好KAI
回復

你話個理由比我知出SP有咩問題
回復 支持 反對

又係你呢種人,一食必殺就嘈
第一日玩SDGO 呀?
SP唔用唔通要黎擺呀?
回復 支持 反對

我覺得一個有理性的人係唔會當住咁多人(6個人.....)罵人sp9(或xx9.....)

你係罵的話心理講就算,做咩要傷害人地呢?sp9呢個字詞已普遍被認定為小學雞的專有名詞
回復 支持 反對

你話個理由比我知出SP有咩問題
azkelvinaz 發表於 26-4-2010 20:59

冇咩問題姐..你的技術如何,你的日子也必如何
回復 支持 反對

大技姐...唔通你未試過用?你都可以用大既姐,最憎你呢d咁既人!
回復 支持 反對

我覺得系樓主你錯wor SP系一個最有效既削減敵人血量既招數你吾通冇SP放咩系我我都會叫你收皮la
回復 支持 反對

我覺得一個有理性的人係唔會當住咁多人(6個人.....)罵人sp9(或xx9.....)

你係罵的話心理講就算,做咩要傷害 ...
六神綱 發表於 26-4-2010 21:01

佢係咁我都冇計
回復 支持 反對

冇咩問題姐..你的技術如何,你的日子也必如何
chuwingsan 發表於 26-4-2010 21:02

點樣運用必殺都係技術既一種
連必殺既意義係邊都唔知,好打極有限
回復 支持 反對

..又唔係只一場又唔係唔可出必場
出必有罪?出必=無技術?我諗緊條友無技術既..就唔會咁快有必
你罵人sp9係你唔岩..如果係只1或禁必場你就岩晒.
但以+係咩呀
戰艦呀.係戰艦呀kai子..你唔好同我講你就死都唔出必囉
出必無罪..除非條友外掛無限必.唔係呀
必你2次(有無呢?-.-)就話人sp9.你個腦有無問題呀
睇真d..下!!!!!!必人要同被必個個say sorry???
條友唔kai.不過你好kai
回復 支持 反對