打印 上一主題 下一主題
收起左側

公告:大家講記住靚仔有型(1p)e個人

關閉 [複製鏈接]
敢問CHUN你係咪覺得土殺日VS蒙波維法一定贏?
係既, 你就係個29 ^_^; 哈哈,

我岩岩先笑完小東 你唔好令我再笑你^_^;
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 19-5-2008 11:13 發表
敢問CHUN你係咪覺得土殺日VS蒙波維法一定贏?
係既, 你就係個29 ^_^; 哈哈,

我岩岩先笑完小東 你唔好令我再笑你^_^;

我從來唔會認為文明贏係一定贏.
要贏一場兵堡必須要考慮好多因素,
技術同策略係其中兩樣重要因素.

仲有, 玩兵堡係要考慮贏既機率,
有一定既機率贏就應該打落去.

回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 19-5-2008 19:11 發表
係唔係屈你唔需要再講, 無據可尋

1. 我係日本, 我冇話過土火廢.
2. 薩唔係我個fd, 我唔識佢
3. 我冇記錯的話, 1p4p6p8p都話 5p唔多識玩. 重點係冇人怪佢
4. 我唔知你地係團
5. 我夠唔夠實力3v4仲未到你黎評價 ...

你而家講既野同第一次講好大分別,明明見住你地賴土火廢而家又第2句,有你都識話薩唔係你fd,3個唔識點打4個識啊,仲有你話人唔多識玩已經係怪緊佢,係咪姐係暗示緊如果換其他人就會贏????你賴完同盟都算,果場已經比多次機會你重玩,我做你同盟係你都唔肯重玩,點知就玩左一場Random,你連4打4都未必贏到仲話3打4,你自己都唔係玩得好過人地,真係唔知你有咩資格話人廢,你既實力夠唔夠3打4自己心照啦,費事講,你自己最清楚,如果你覺得自己好勁,咁鐘意3打4你就自己慢慢玩飽佢,唔洗係度發表偉論,建議你3個人搵4個惡人玩最好:lol

回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 19-5-2008 19:18 發表

我從來唔會認為文明贏係一定贏.
要贏一場兵堡必須要考慮好多因素,
技術同策略係其中兩樣重要因素.

仲有, 玩兵堡係要考慮贏既機率,
有一定既機率贏就應該打落去.

對住你d偉論真係忍無可忍
本黎都唔想串你
老實講,唔係靠屈機文明,你跟本冇資格3打4  
唔該你自量一下ok?
響個場....你連我地呢d 肉手都打唔贏,都唔知你仲有咩資格學人3打4

我對住你d偉論真係好煩,都係個句,你咁鐘意3打4,自己慢慢玩飽佢
回復 支持 反對

真係難得你咁老實

文明唔屈機, 對手唔肉手.

係咁e 搵兩搵都搵到1 d post
都搵到有條友係咁捧個咩揚揚係神手, 比自稱神手既人仲神 之類既說話
映真難頂...睇到骨痺.
禁岩果場個揚揚都係度.
我亦唔否認揚揚係肉手

但, 閣下既前言不對後語,
凡事以情緒取代理性,
值得我同你討論落去?
回復 支持 反對

CHUN<
技術,  ..........................................O哂咀-,-
有技術唔駛咁樣既屈機文明都打到啦-,-..
我無論係做4 打 3果個, 又或者係被人 4 打 3果個, 我都有把握贏.
至於你...........
我岩岩串一下你, 你就講埋哂D廢話-,-
俾係我,  我一下就講得出 點可以贏啦.
技術? TO ME, YOU HAVE NONE.
再者講機率,   一場輸緊既文明 合作好既 我同小東好多次, 都可以起死回生.
當然 合作差既,  好既文明都係捱打.
機率?   TO ME, IT MEANS NOTHING.

偉論, 我都有好多, 淨係識得紙上談兵,  有咩用?

BY THE WAY,  我都唔知揚揚有幾勁,. 我都未同佢玩過,
但係咁多人捧佢, 一定有佢過人之處, 並唔似得D人講自己可以3打4,
但係又無人支持-,-......
我可以1打7呀@V@;............... 當果7個都係弱智 殘廢, 起唔到兵我咪得囉-,-

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 19-5-2008 19:06 發表
唔係吧?3打4無可能?...........
我覺得3打4完全唔難,
以樂古D 29用條去打弓兵, 用哥去打拜........
難嗎?

3打4,   我覺得BASE ON 4個都識玩,
如果唔係根本就哂氣.
3個打4個,  根本連咩兵剋咩兵都唔知就話3個 ...

我都想見識下
回復 支持 反對

原帖由 eyab34 於 19-5-2008 19:53 發表

我都想見識下

見識到 你就會覺得弱智, 特別係同你一TEAM-,-..
未帝長弓去封殺都有TIM, `
總之 樂古有D 29 各式各樣 招招新 令你意想不到-,-
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 19-5-2008 19:51 發表
文明唔屈機, 對手唔肉手.

係咁e 搵兩搵都搵到1 d post
都搵到有條友係咁捧個咩揚揚係神手, 比自稱神手既人仲神 之類既說話
映真難頂...睇到骨痺.
禁岩果場個揚揚都係度.
我亦唔否認揚揚係肉手

但, 閣下既前言不對後語,
凡事以情緒取代理性,
值得我同你討論落去?
但, 閣下既 ...

下.....
你唔好玩啦
揚揚同我跟本就連msn都冇,點樣冇啦啦整個揚揚比你啊:lol
我係捧緊揚揚場還是踩緊佢,跟本冇人知:lol

同樣如果你真係覺得自己好勁,我一樣可以日日捧你
chun789chun 好勁唷 可以3打4:lol
仲有,呢件事跟本冇咩好值得去討論,係你成日發表埋d偉論姐

回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

哈= =我都覺得你好慘.....
不過樓主 重慘....比人騎劫左個post........
個人建議 不如 係msn 度嘈好過啦= =
或者再約人打一場lor
回復 支持 反對