[H]*駿* 發表於 28-8-2009 16:17:19

<台版新手專欄第7場> 遊戲小秘技 & 雙開方法~ !!

我玩左咁耐 , 秘技唔係好多 ,
但唔可以講得上係秘技 , 只係方便你玩0者 ~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Keyboard既D鍵 ~
    其實佢係騎寵既快捷鍵 , 咁就唔使係技能到放招騎寵技啦 ~

2. Keyboard既F鍵 ~
   佢就係杜特既坐騎合體鍵 , 以前我唔知 , 下下都要開個Item鍵黎禁 , 好傻下=.="

3. 雙開 ~
    你電腦勁既 , 幾開都得 , 我見過有人8開=.="
    雙開有2個方法 , 一個係利用CoolG程式 , 一個就正常方法 .
    以前我係用CoolG黎雙開 , 但係發覺 , 開第二個榮耀個時會好慢 ,
    所以 , 我講正常既方法好D .

1. 先搵番你個榮耀裝左係邊 , 通常都係C:\Program Files\GNISOFT\CarpeDiem
    2. 之後搵番個Update程式 , 整個捷徑係桌面 . 好似附件1咁 ~
    3. 先開一個榮耀先 , 去到登入畫面到 . 唔好入Game咁 , 唔係會失敗 ~
    4. 之後去開另一個捷徑名既榮耀 , 如果唔得 , 關哂佢再黎過 , 通常一兩次就得咖啦 ~
    5. 之後就可以入Game , 想轉另一個人時 , 禁Alt+Tab咁得咖啦 ~
    6. 幾開都係咁樣 , 只不過係整多幾個捷徑係桌面 ~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
新手專欄全部完成 ~ 打依個專欄 , 都係想榮耀多D香港人玩 ~
如果諗到有咩要改 , 有咩要加 , 我會隨時更新 ~ !!
先多謝大家支持 ~

nakuz_445634 發表於 30-8-2009 21:46:35

對唔住遲左上黎[]
支持你~~~~~[]

溢6继 發表於 3-9-2009 06:05:18

[H]*駿* 發表於 3-9-2009 10:20:41

點解成日有d奇奇怪怪onX既人係到呃post咖........"

乂火龍果乂 發表於 3-9-2009 17:29:50

d大陸人係呢到昆樂點掛- -
個版無咩人...所以係到昆

nakuz_445634 發表於 17-9-2009 20:53:06

我依家好少玩電腦
大家有事可以打俾我a_a

hillidwai 發表於 18-9-2009 06:07:53

好有用呀~~~~但我重來未雙開過@@

[H]*駿* 發表於 20-9-2009 20:00:53

自己又推上去先~~~~

nakuz_445634 發表於 22-9-2009 17:42:46

推推推推~~~xddd

Knight-KO 發表於 8-10-2009 11:33:09

可以雙開都無用,得一個號[]
頁: [1] 2
查看完整版本: <台版新手專欄第7場> 遊戲小秘技 & 雙開方法~ !!